Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Batterij van je iPhone steeds sneller leeg? Dit is de oplossing

Is de batterij van jouw iPhone ook zo bizar snel leeg na de laatste update? En werkt-ie ook trager? Goed nieuws, want Apple komt met een oplossing.

Dankzij een iOS-update die er binnenkort aankomt, kun je zien hoe het met de batterij van je iPhone gaat.

Advertentie

Tragere iPhones
Waarschijnlijk heb je ook meegekregen dat in december gebruikers klaagden dat Apple de smartphones bewust trager had gemaakt en de batterijduur had verkort. Daarna kwam Apple met een statement dat het niet bewust was gedaan, en ze legden uit dat de traagheid veroorzaakt kon worden door de “chemische leeftijd” van de batterij.

Meer power
Het bedrijf liet ook weten dat iOS update 10.2.1 van een jaar geleden bedoeld was om meer power te hebben als de iPhone intensief gebruik wordt, zodat de telefoon niet onverwacht uitgaat. Het kan zijn dat die aanpassing de telefoons trager maakt (vooral de apparaten met oudere batterijen).

Tegemoetkomingen
Om iPhone-bezitters tegemoet te komen, verlaagde Apple de kosten om de batterij te vervangen. Tot en met 31 december 2018 betaal je daar € 29 voor in plaats van € 89. Bovendien heeft Apple een nieuwe update aangekondigd waardoor je kunt zien hoe ‘gezond’ je batterij is. Hierdoor kun je niet alleen zien hoe het met de levensduur van de batterij staat, maar kun je ook meteen zien welke programma’s en/of apps je telefoon leegslurpen zodat je die uit kan zetten.

De update wordt binnen een paar maanden verwacht.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: RealSimple. Beeld: iStock

 

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien