Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Aan het eind van de maand en begin oktober nog méér warm weer voorspeld

Dit weekend wordt het lekker nazomers: met temperaturen rond de 22 en 25 graden Celsius is het warm voor de tijd van het jaar.

En dat lijkt niet het laatste warme weer van dit kalenderjaar te zijn.

Advertentie

Ook na het weekend blijft het lekker. Maandag is het ook nog tussen de 21 en 24 graden. Daarna lijkt het iets koeler te worden, maar het belooft een droge start van de herfst te worden. Normaal voor eind september is een maximumtemperatuur van 18 graden, dus we mogen zeker niet klagen. En dat is niet alles. Ook eind september kan het nog erg lekker weer worden. Meteorologen voorspellen dan ook eind deze maand en begin oktober warm nazomerweer. In Nederland kan het in oktober ongeveer 1 tot 3 graden warmer worden dan normaal.

Record
Zo gek is het niet dat het later dit jaar nog warm wordt. Vorig jaar beleefden we op 13 oktober namelijk nog een recordlate zomerse dag. Toen werd het maar liefst 26,3 graden en niet eerder werd het ooit zo laat in het jaar nog zomers warm in ons land. Begin oktober ligt de maximumtemperatuur in ons land gemiddeld rond de 16 graden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien