Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze belangrijke plek vergeten we het vaakst in te smeren

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de tube zonnebrandcrème tevoorschijn te toveren (en te gebruiken!) als de zon zich laat zien. Maar er is een plekje dat we vaak vergeten in te smeren, terwijl je daar juist snel verbrandt.

Dun en gevoelig
Wat blijkt? We vergeten regelmatig onze oogleden te voorzien van een laagje zonnebrand. En dat kan heel nare gevolgen hebben. Uit onderzoek van het Londense Moorfields oogziekenhuis blijkt namelijk dat 5 tot 10 procent van alle gevallen van huidkanker ontstaat op onze oogleden. Belangrijk om juist daar goed te smeren, want het is een van de dunste en gevoeligste plekjes van ons lichaam.

Advertentie

Juiste type
Plekjes die we ook regelmatig overslaan zijn onze oren en haarlijn. Vergeet niet om ook daar goed te smeren.

En zorg wel dat je een zonnebrandcrème uitkiest die geschikt is voor de gevoelige plekjes op je gezicht. Ga voor een type dat goed blijft zitten en niet uitloopt. Vervelend als je ligt te genieten van het zonnetje en er belandt een klodder crème in je ogen, toch?

Ben je op zoek naar een zonnebrandcrème die geschikt is voor je gezicht?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien