Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ben jij geboren tijdens Mercurius in retrograde? Dít zegt het over jou

Iedereen die zich een beetje met astrologie bezighoudt weet: als Mercurius in retrograde staat, betekent het dat er dingen anders aan zullen voelen. Het verstoort en vertraagt namelijk jouw dagelijkse bezigheden en dat kun je zeker merken. Maar wat betekent het eigenlijk als je geboren bent op het moment dat Mercurius in retrograde stond? 

Dít zegt het over jou.

Advertentie

Geboren tijdens Mercurius in retrograde

Wanneer je geboren bent op het moment dat Mercurius in retrograde stond, is de kans groot dat je wat minder gemakkelijk kunt communiceren. Je bent verlegen, kan het lastig vinden om informatie tot je te nemen of om je punt duidelijk over te brengen. Achteraf besef je vaak dat je over bepaalde dingen misschien beter niet had kunnen zeggen.

Natuurlijk betekent dit zeker niet het einde van de wereld. Als je weet dat dit niet je sterkste punt is, dan kun je hier gewoon mee gaan oefenen. Want uiteindelijk kan iedereen goed worden in communiceren, of Mercurius nou in retrograde stond tijdens jouw geboorte, of niet. Als je deze eigenschappen van jezelf omarmt, zul je zien dat je je stukken beter gaat voelen omdat je er makkelijker mee om kunt gaan.

Mercurius direct

Het tegenovergestelde van Mercurius in retrograde, is Mercuris direct. Ofwel de ‘normale’ stand van de planeet. Wanneer Mercurius in die stand stond op het moment van jouw geboorte, dan is de kans groot dat je juist goed bent in communicatie. Je bent niet verlegen en een boodschap overbrengen gaat bij jou als vanzelf. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat je het soms niet spannend vindt om je punt duidelijk te maken.

Reken het uit

Benieuwd hoe dit precies bij jou zit? Misschien geeft het je een hoop verheldering van hoe jij bent. Het enige wat je nodig hebt om dit uit te rekenen zijn je geboortedatum, -tijd en -plaats. Vul de gegevens hier in en je komt er meteen achter!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Mindbodygreen. Beeld: iStock

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien