Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dít is het beste land om in 2017 op vakantie te gaan

Weet je al waar je dit jaar naartoe gaat op vakantie? Zo niet, dan is het misschien een idee om eerst even naar dit lijstje te kijken voordat je gaat boeken. De 3 beste vakantielanden voor 2017 liggen allemaal bij ons in de buurt.

Het allerbeste vakantieland voor 2017 is namelijk Spanje. Olé! Dat blijkt uit onderzoek van het ‘World Economic Forum’. Tsja, wij snappen het wel! Veel zon, tapas en paella, heerlijke Spaanse wijntjes… En vaak voor een prima prijsje, vergeleken bij de prijzen in Nederland.

Advertentie

Top 10
Je bent al in Spanje binnen 2 uur vliegen of zo’n 13 uur rijden. De nummer 2 en 3 liggen nog dichterbij: Frankrijk en Duitsland volgen Spanje op. De top 10 van de  lijst ziet er als volgt uit:

  1. Spanje
  2. Frankrijk
  3. Duitsland
  4. Japan
  5. Groot-Brittannië
  6. Verenigde Staten
  7. Australië
  8. Italië
  9. Canada
  10. Zwitserland

‘Uniek aanbod’
Nederland staat op de 17e plek in de lijst, die om de 2 jaar wordt gemaakt door het World Economic Forum. Bij het samenstellen van de lijst kijken ze naar zaken als veiligheid, infrastructuur, hygiëne, culturele en natuurlijke bronnen, duurzaamheid en prijsvergelijking. 2 jaar geleden stond Spanje ook al bovenaan. Volgens de onderzoekers komt het Spaanse succes door het unieke aanbod van zowel prachtige culturele als natuurlijke bronnen, gecombineerd met goede toeristische infrastructuur.

De artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: World Economic Forum, Flair. Beeld: Istock

Joosje (39) tegen moeder Jantien (58): “Wil je mijn vader helpen zoeken?”

Joosje Jantien vader Libelle

Hecht of juist niet: de band tussen moeder & dochter is een bijzondere. Wat gebeurt er als je de tijd neemt voor een goed gesprek? Elke week praten een dochter en haar moeder over oud zeer en nieuw verdriet, over grote vreugde en dierbare momenten.

Deze week spreken we Joosje en Jantien. Joosje (39) is getrouwd met Joost, ze hebben geen kinderen. Jantien (58) is bewust ongehuwd moeder en heeft twee honden.

Dochter Joosje: "Lieve mam, allereerst dank dat je me op de wereld hebt gezet met je eigenzinnige en onafhankelijke geest."

Mo

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien