Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is het beste voornemen van 2019 voor jouw sterrenbeeld

Wil je toch je leven wat beteren dit jaar? Een kilootje minder, een iets betere conditie, wat minder vaak taartjes eten… Wij weten raad.

Want wat je goede voornemen in 2019 zou moeten zijn, staat natuurlijk in de sterren geschreven.

Advertentie

Hier zou je dus op moeten letten, op basis van je sterrenbeeld:

Ram (21 maart – 20 april)
De Ram zou dit jaar vooral lekker veel sociale activiteiten moeten ondernemen. Werk ook aan je romantische relatie – dit zorgt voor een begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Je goede voornemen is veel leuke uitjes plannen met vriendinnen en met een eventuele partner. En ben je single, dan zeg je dit jaar vooral geen ‘nee’ tegen een date.

Stier (21 april – 20 mei)
Doe een training of ga iets nieuws leren: als je investeert in je carrière, dan is dat het zeker meer dan waard dit jaar. Je goede voornemen houdt vooral in dat je nieuwe dingen wilt leren – op werkgebied, of misschien toch juist met sporten?

Tweeling (21 mei – 20 juni)
Ga voor onafhankelijkheid dit jaar: kies voor succes op financieel vlak en werkgebied. Focus je op je creatieve kant en voordat je het weet, heb je een knaller binnen geharkt. Een goed voornemen is dan ook: twijfel niet aan jezelf, pak je kansen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)
Er komt veel avontuur op het pad van de Kreeft: schenk dit jaar daarom wat extra aandacht aan jezelf. Zorg voor innerlijke rust, ga bijvoorbeeld mediteren of naar yoga. Houd jezelf goed in balans, voordat het allemaal teveel wordt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)
De Leeuw kan maar beter geen goede voornemens hebben: focus je in 2019 op je zelfontplooiing. Ga achter je doelen aan en werk hier hard voor: je wordt er uiteindelijk echt voor beloond.

Maagd (23 augustus – 22 september)
De Maagd staat meer open voor vriendschap en verandering. Je bent klaar voor nieuwe mensen, wat ook op liefdesgebied het geval kan zijn. Je bent nieuwsgierig en je goede voornemen is dan ook: minder vaak ‘nee’ zeggen. Lekker veel ondernemen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
De afgelopen jaren waren best intens voor de Weegschaal. Je moest heel veel van jezelf en er gebeurde veel: tijd om die balans weer te vinden in het nieuwe jaar. Het wordt wat rustiger, maar niet per se makkelijker. Neem als goed voornemen dan ook dat je meer tijd voor jezelf inplant en niet te veel wilt doen: je kunt niet overal bij zijn.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
In het oude jaar kwam veel je aanwaaien, maar nu moet je aan de bak. Je komt voor wat raadsels te staan en je gaat hiervoor vechten. Je goede voornemen is dan ook: kies voor een zachte aanpak en durf je kwetsbare kanten te tonen. Dan komt het wel goed met je zorgen.

Boogschutter (23 november – 22 december)
Wat je ook wenst: het komt uit. Je straalt van plezier en alles komt op zijn pootjes terecht. Je bent positief en dat past goed bij dit jaar. Wat je goede voornemen is? Meer reizen. Meer ontdekken, meer zien. Dat voegt echt wat toe aan wie je nu bent.

Steenbok (23 december – 19 januari)
Je hebt veel doorzettingsvermogen, maar het kost je ook veel energie dit jaar. Maak ruimte in je hoofd om niet te veel stress te krijgen. Denk aan je emotionele welzijn: een goed voornemen zou meer mindful leven kunnen zijn. Laat je gevoelens er gewoon zijn, hang niet overal een oordeel aan. Leef lekker in het nu en denk wat minder aan morgen. Daar heb je toch geen invloed op.

Waterman (20 januari – 18 februari)
Je bent stabiel, maar je hebt ook je eigen mening. Je kunt proberen wat minder vaak je zin te willen krijgen in het nieuwe jaar: daar zal vooral je partner blij mee zijn. Je hebt het heel gezellig met je vrienden en je voornemen is dan ook om hier meer tijd mee door te brengen. Maar vergeet niet dat het niet altijd op jouw manier kan.

Vissen (19 februari – 20 maart)
Je persoonlijke groei knalt in het nieuwe jaar: you can do it all. Je wilt graag iets voor anderen betekenen in het nieuwe jaar. Ga zoeken naar nuttig vrijwilligerswerk; iets wat je veel voldoening geeft.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Popsugar. Beeld: iStock. 

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien