Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Híer scoor je deze week betaalbare vetplantjes in schattige alpacabloempot

Alpaca’s zijn al jarenlang een hit. Niet alleen om mee te knuffelen, maar ook om je huis mee op te leuken. Een bekende supermarktketen weet maar al te goed dat de wollige dieren populair zijn en speelt handig op de trend in. Waarmee? Met een schattige alpacabloempot, waar leuke vetplantjes in zitten. 

Het klinkt een beetje gek, maar geloof ons: dit is precies zo schattig als het klinkt. En zoals je van de budgetsupermarkt Lidl gewend bent, hoef je voor deze briljante bloempot niet diep in de buidel te tasten.

Advertentie

Alpaca bloempot
De alpacabloempotten met vetplantjes kosten namelijk slechts € 2,99 en zijn verkrijgbaar vanaf maandag in ieder Lidl-filiaal. Het bloempotje is ongeveer 13 centimeter hoog en komt met vetplantje erin. De alpacabloempotten zijn te koop met allerlei verschillende kleuren details, uiteenlopend van blauw, paars tot roze en groen.

Hilarische omschrijving
Op de site van Lidl staat het hebbedingetje met een knipoog als volgt omschreven: “Als je deze alpaca’s straks tegenkomt in de winkel, benader ze dan rustig en geef ze een aai over de bol. Mocht je tot aankoop over willen gaan, besef dan goed dat de alpacamerplant een kuddedier is!”

Snel inslaan
Gaat je hart sneller kloppen van deze schattige en originele alpacabloempot met vetplantjes? Dan raden we je aan zo snel mogelijk naar een Lidl-filiaal bij jou in de buurt te gaan. Want aanbiedingen als deze zijn meestal héél snel uitverkocht.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Lidl. Beeld: iStock

Lees meer

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien