Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Bij de Ikea kun je nu de woonkamer van dít bekende Friends-personage scoren

Heb jij altijd al een woonkamer willen wonen zoals die van Monica uit ‘Friends’? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Ikea heeft namelijk een aantal van de meest herkenbare ruimtes uit de televisiegeschiedenis tot leven gewekt, inclusief de woonkamer van Monica.

De Zweedse meubelketen deed dit speciaal voor hun nieuwe Real Life-collectie. Naast de Friends-woonkamer, kun je ook de woonkamer van The Simpsons en Stranger Things kopen.

Advertentie

Kamer voor vrienden
De woonkamer van Monica heeft de naam ‘Kamer voor vrienden’ gekregen. Ikea maakte een exacte kopie van haar appartement, inclusief dezelfde kussen, plaids en tapijt. ‘Mix en match stijlen, gooi er kleur bij, zorg voor comfort. En geniet van je meest favoriete personen op aarde’, zo schrijft de meubelgigant over de ‘Friends’-ruimte.

Nederland
Hoewel de volledige namaak-serie op dit moment alleen nog maar verkrijgbaar is in de Verenigde Arabische Emiraten, hebben wij een leuke tip voor je. Als je heel goed kijkt bevat de woonkamer namelijk een aantal meubels en decoratiestukken die je ook gewoon in Nederland kunt scoren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Ikea. Beeld: Getty, Ikea

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien