Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Bij déze budgetwinkel kun je nu een adventskalender voor je kat kopen

Het duurt natuurlijk nog wel even voordat het kerst is, maar stiekem vinden we de voorpret minstens net zo leuk! Om ervoor te zorgen dat het ook je kat deze kerst aan niks ontbreekt, heeft één van de bekendste budgetwinkels van Nederland nu een wel heel leuk product in de schappen liggen.

De Action verkoopt namelijk adventskalenders speciaal voor katten. Zo kun je samen met je favoriete viervoeter aftellen naar de gezelligste periode van het jaar.

Advertentie

Spotgoedkoop
De adventskalender ligt momenteel al in de schappen en is beschikbaar in verschillende varianten. Achter elk deurtje zit een lekkere snack voor jouw kat verstopt zodat je ‘m in december lekker kunt verwennen. De kalender ziet er niet alleen hartstikke feestelijk uit, maar heeft ook nog eens een leuke prijs: je betaalt er namelijk slechts 3,89 voor!

adventskalender kat

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Action. Beeld: iStock, Action

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien