Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Bij Hema kun je nu kerstballen in de vorm van een tompouce of rookworst kopen

Je kerstboom volhangen met ballen en strikjes? Dat is een beetje ouderwets. Tegenwoordig hang je natuurlijk tompouces en rookworsten in je boom.

Tenminste, als het aan de Hema ligt dan.

Advertentie

Friet in je tak
De winkel verkoopt dit jaar kerstballen in bijzondere vormen. Denk aan rookworsten en tompouces, die kenmerkend zijn voor de keten, maar ook aan stroopwafels, hamburgers, tijgers, hot dogs en schaatsen. Of een puntzak friet: hoe leuk is dat? Voor 2 euro scoor je al een geweldig originele kerstbal – ook een gezellig cadeau voor een ander.

Scoor hier de leukste items voor de feestdagen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hema. Beeld: iStock

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien