Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dít bijzondere vetplantje vliegt het internet (en de toonbanken) over

Elke week een verse bos bloemen op tafel hebben staan is natuurlijk heerlijk, maar het blijft jammer dat je zo’n boeket na een paar dagen alweer weg moet gooien. Veel mensen zweren daarom bij een vetplantje, en sinds kort helemaal bij dít soort.

Als een roosje
Vetplantjes zijn natuurlijk razend populair omdat ze zo weinig verzorging nodig hebben. Naast de ‘traditionele’ groene variant is er nu een roze exemplaar opgedoken van de ‘Greenovia Dodrantalis’-vetplant. Dit soort heeft bladeren die als het ware als rozenblaadjes in elkaar vallen.

Advertentie

Goed zoeken
Deze roze variant komt oorspronkelijk van de Canarische eilanden en is dol op zonnige temperaturen. Helaas is het niet zo makkelijk om Greenovia’s in de winkel te scoren, laat staan een roze exemplaar. Wil je nu toch echt niets liever dan zo’n leuk roze vetplantje? Dan kun je het beste zaadjes of stekjes kopen en je eigen Greenovia grootbrengen. En anders wordt het even goed speuren op het internet.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram & HLN. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien