Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Bizar tafereel: hond rijdt uur lang rondjes in auto van baasje

In de Amerikaanse staat Florida waren een aantal mensen onlangs getuige van een nogal bizar tafereel: een hond reed namelijk een uur lang rondjes in een doodlopende straat.

Nu denk je misschien ‘hoe kan zoiets in hemelsnaam gebeuren?’ maar als je het verhaal erachter hoort, dan kan het geen kwaad om voortaan iets voorzichtiger te zijn als je met je hond in de auto stapt.

Advertentie

Ongelukje
De hond, Max, kwam alleen in de auto te zitten, toen de bestuurder uitstapte. Zijn baasje was verkeerd gereden en probeerde uit te vinden hoe hij verder moest. De sleutels van de auto liet hij gewoon in het contact zitten. Hier ging het helaas mis: de hond zette waarschijnlijk de auto in de versnelling en omdat het een automaat was, ging die vervolgens rijden. De bestuurder kwam er niet meer bij, omdat de batterij van de reservesleutel leeg was.

Opgewekte hond
Agenten die ter plekke kwamen, wisten de autodeur  gelukkig te openen. “Toen ze de deur openden, sprong de hond er meteen uit”, vertelt een buurvrouw aan de lokale zender WPBF. “Hij was heel opgewekt.” De auto raakte helaas wel beschadigd en de hond reed ook een brievenbus omver. De eigenaar heeft echter beloofd om de schade te vergoeden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: CNN. Beeld: iStock, YouTube

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien