Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Déze speciale bloempot zorgt ervoor dat je kamerplanten nóóit meer doodgaan

Heb je geen groene vingers en vind je het heel moeilijk om kamerplanten (zélfs cactussen) in leven te houden? Dan is deze speciale bloempot echt iets voor jou.

De Catalaanse design studio Nima Barcelona heeft namelijk dé oplossing om het doodgaan van planten tegen te gaan. Dit bedrijf ontwierp namelijk een bloempot die ervoor zorgt dat je planten niet constant aandacht nodig hebben.

Advertentie

Zuurstof
De bloempot wordt ook wel ‘de Carmen-bloempot’ genoemd en heeft een ingebouwd waterirrigatie-systeem. De plant is hierdoor altijd in contact met water, maar niet te veel om te verdrinken. Ook krijgen de wortels dankzij deze pot genoeg zuurstof.

Watertank
De pot bestaat namelijk uit twee delen. Het onderste gedeelte is een watertank. Daar kun je voor ongeveer 3 weken water in opslaan. Hierdoor is het dus ideaal voor mensen die vergeten hun plant water te geven of mocht je bijvoorbeeld een paar weken op vakantie zijn. Bovendien ziet de pot er ook nog eens heel hip uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Para los que tenéis una Calathea Stromanthe en casa como la que nos manda Assumpta, os acabamos de enviar el email con el servicio de jardinería de febrero. La Calathea Stromanthe necesita tener el sustrato siempre húmedo, por eso recomendamos dejar los hilos de capilaridad de la maceta Carmen siempre en contacto con el agua. Disponible en la web. – Carmen, vase no.1 Hecho a mano en La Bisbal d’Empordà. Terracota – 28 x 28 x 45 cm #nimabarcelona #ceramicadelabisbal #carmenplantpot #watairtech #calathea #decoracionviva #carmenvase1 #designfrombarcelona #ceramicadelabisbal #1000vases #meetmyproject #ceramics #terracotta #terracottapots #hechoamano #architecturalpottery #functionalceramics #yearindesign2018 #indoorplantsdecor

Een bericht gedeeld door NIMA Barcelona (@wearenima) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle.com. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien