Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Botte pincet? Met dit handige trucje maak je 'm zo weer scherp

Naast perfecte wenkbrauwen kun je nog veel meer voor elkaar krijgen met een pincet. Zo kun je er andere verdwaalde haartjes mee uittrekken en splinters mee verwijderen. Maar dan moet ‘ie natuurlijk wel scherp zijn, want aan een botte pincet heb je niets. 

Maar een botte pincet is nu verleden tijd. Er is namelijk een handig trucje om ‘m weer scherp te krijgen. En daar heb je niets meer voor nodig dan alleen een nagelvijl.

Advertentie

Zoektocht
Dit handige trucje is afkomstig van een gebruiker van het sociale medium Reddit, waarop ze haar probleem deelde. “Mijn oude pincet was bot geworden. Hij nam de fijne haartjes niet meer mee. Na een online zoektocht kwam ik een aantal artikelen tegen waarin gezegd werd dat je de uiteinden van een pincet kan slijpen met een nagelvijl.” Ze probeerde het uit en wat blijkt? Het werkt gewoon!

Stevige korrel
De truc werkt wel het beste als het een nagelvijl met een ruwe grit is, oftewel een stevige korrel. Dan krijg je de pincet nog beter geslepen. Klinkt makkelijk toch? In ieder geval de moeite om het uit te proberen.

Wil jij ook prachtige wenkbrauwen? In de video hieronder laat Susan zien hoe je dat het beste kan doen:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Marie Claire. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien