Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Buitenplannen dit weekend? Dan is dit de beste dag

De herfst is duidelijk begonnen met een hoop regenachtige dagen. Maar mocht je nog iets buiten de deur willen doen dit weekend, dan kun je dat het beste op deze dag doen. 

Orkaan Lorenzo zorgt vandaag voor veel regen in ons land. Een paraplu of een regenpak is dus zeker niet overbodig als je ergens naartoe gaat.

Advertentie

Winterjas
Mocht je toch lekker naar buiten willen, doe dat dan niet vandaag, maar op zaterdag. Dan is er namelijk de meeste kans op droog weer. Ook zondag gaat het plenzen en is het erg nat. Vooral in het zuiden wordt er veel neerslag voorspeld: er is kans op maar liefst 25 millimeter, en dat alleen al vrijdag.

En bij de regen blijft het niet. Het wordt ook fris voor de tijd van het jaar. In het noorden van het land wordt het dit weekend slechts 11 tot 12 graden maximaal, in het zuiden kan het lokaal nog wel 14 graden worden. Normaal is het tussen de 15 en 17 graden begin oktober. Dus als je zaterdag naar buiten gaat, trek dan wel een warme jas aan. Die heb je vanaf nu echt nodig.

Op zoek naar een jas die past bij dit herfstweer? Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien