Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Hart onder de riem van Libelle & Margriet voor eenzame ouderen

We leven in een gekke, verwarrende en vooral verdrietige tijd. Mensen werken overuren, zijn eenzaam, of leven in de onzekerheid van een zieke naaste. Hoe kun je op zo’n moment als bedrijf helpen? Nou, door te doen waar we altijd al goed in zijn geweest: mensen blij maken met een tijdschrift en een kaartje op de mat, beide met liefde gemaakt.

In samenwerking met de KBO-PCOB, Greetz en PostNL ontvangen 134.000 ouderen deze week een Libelle of Margriet in hun brievenbus. Want met al het verontrustende nieuws in de krant en op televisie, is het ook zo fijn om juist even ergens anders aan te denken. Om te genieten van een tijdschrift vol mooie verhalen.

Advertentie

Hart onder de riem

Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er 134.000 extra exemplaren van het huidige nummer van Libelle en Margriet bijgedrukt. Bij ieder tijdschrift zit een kaartje, gemaakt door Greetz, om de ouderen een hart onder de riem te steken. De verzendkosten worden volledig vergoed door PostNL. Een echt cadeautje dus, dat hopelijk een heleboel mensen blij maakt en wat afleiding biedt. Want meer dan ooit voelen we in deze tijd: we moeten het samen doen.

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien