Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hart onder de riem van Libelle & Margriet voor eenzame ouderen

We leven in een gekke, verwarrende en vooral verdrietige tijd. Mensen werken overuren, zijn eenzaam, of leven in de onzekerheid van een zieke naaste. Hoe kun je op zo’n moment als bedrijf helpen? Nou, door te doen waar we altijd al goed in zijn geweest: mensen blij maken met een tijdschrift en een kaartje op de mat, beide met liefde gemaakt.

In samenwerking met de KBO-PCOB, Greetz en PostNL ontvangen 134.000 ouderen deze week een Libelle of Margriet in hun brievenbus. Want met al het verontrustende nieuws in de krant en op televisie, is het ook zo fijn om juist even ergens anders aan te denken. Om te genieten van een tijdschrift vol mooie verhalen.

Advertentie

Hart onder de riem

Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er 134.000 extra exemplaren van het huidige nummer van Libelle en Margriet bijgedrukt. Bij ieder tijdschrift zit een kaartje, gemaakt door Greetz, om de ouderen een hart onder de riem te steken. De verzendkosten worden volledig vergoed door PostNL. Een echt cadeautje dus, dat hopelijk een heleboel mensen blij maakt en wat afleiding biedt. Want meer dan ooit voelen we in deze tijd: we moeten het samen doen.

Roos Schlikker: “Wie thuiswerkt, heeft de uitgelezen kans om op de raarste momenten iets te doen”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (44) heeft 2 zonen, een man, een vader op leeftijd, vriendinnen en o ja, ook zichzelf om voor te zorgen.

Nu we vanwege corona weer zijn weggejaagd uit de kantoortuinen, lopen velen tegen problemen aan. Was het begin dit jaar nog wel geinig, zoomen met collega’s, eindelijk zien dat de directeur ook maar gewoon in een rommelig rijtjeshuisje woont, lunchen met het gezin en intussen wat werkmails schrijven, inmiddels is de lol eraf. Want misschien waren er in maart nog mensen die de lockdown als mogelijkheid zagen om het een beetje kalmer aan te doen, inmiddels

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien