Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Hart onder de riem van Libelle & Margriet voor eenzame ouderen

We leven in een gekke, verwarrende en vooral verdrietige tijd. Mensen werken overuren, zijn eenzaam, of leven in de onzekerheid van een zieke naaste. Hoe kun je op zo’n moment als bedrijf helpen? Nou, door te doen waar we altijd al goed in zijn geweest: mensen blij maken met een tijdschrift en een kaartje op de mat, beide met liefde gemaakt.

In samenwerking met de KBO-PCOB, Greetz en PostNL ontvangen 134.000 ouderen deze week een Libelle of Margriet in hun brievenbus. Want met al het verontrustende nieuws in de krant en op televisie, is het ook zo fijn om juist even ergens anders aan te denken. Om te genieten van een tijdschrift vol mooie verhalen.

Advertentie

Hart onder de riem

Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er 134.000 extra exemplaren van het huidige nummer van Libelle en Margriet bijgedrukt. Bij ieder tijdschrift zit een kaartje, gemaakt door Greetz, om de ouderen een hart onder de riem te steken. De verzendkosten worden volledig vergoed door PostNL. Een echt cadeautje dus, dat hopelijk een heleboel mensen blij maakt en wat afleiding biedt. Want meer dan ooit voelen we in deze tijd: we moeten het samen doen.

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien