Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zie jij op deze foto de camera waarmee criminelen je pincode kunnen lezen?

Criminelen gebruiken steeds slimmere hulpmiddelen om je pincode te stelen bij de pinautomaat (zie video). De camera waar de Londense politie voor waarschuwt, is zelfs bijna niet te zien. En dat maakt het extra gevaarlijk.

Afgelopen weekend vond de politie in Londen camera’s in pinautomaten die met het blote oog nauwelijks te zien zijn. De camera’s worden in de automaten geplaatst en hebben niet meer nodig dan een heel klein gaat om scherp te kunnen filmen. Vroeger konden deze camera’s alleen nog maar aan de bovenkant geplaatst worden, maar inmiddels gaan skimmers dus nóg verder.

Advertentie

 

Skimmers
Er is veel toezicht om skimmers te betrappen, maar toch lukt het ze af en toe nog. De politie van Londen reageert hierop: “Met alleen de pincode komen ze gelukkig niet ver, ze hebben ook de pas nodig als ze verder willen gaan.” Toch doet de politie er alles aan om de skimmers op te pakken en vraagt iedereen om alert te zijn. Skimmen komt niet alleen in Engeland voor, maar ook in Nederland en andere Europese landen. Zorg dus dat je altijd je pincode goed afschermt en vooral goed op je portemonnee en pasjes let.


De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

LEES OOK:

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: City of London Police.

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien