Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Zie jij op deze foto de camera waarmee criminelen je pincode kunnen lezen?

Criminelen gebruiken steeds slimmere hulpmiddelen om je pincode te stelen bij de pinautomaat (zie video). De camera waar de Londense politie voor waarschuwt, is zelfs bijna niet te zien. En dat maakt het extra gevaarlijk.

Afgelopen weekend vond de politie in Londen camera’s in pinautomaten die met het blote oog nauwelijks te zien zijn. De camera’s worden in de automaten geplaatst en hebben niet meer nodig dan een heel klein gaat om scherp te kunnen filmen. Vroeger konden deze camera’s alleen nog maar aan de bovenkant geplaatst worden, maar inmiddels gaan skimmers dus nóg verder.

Advertentie

 

Skimmers
Er is veel toezicht om skimmers te betrappen, maar toch lukt het ze af en toe nog. De politie van Londen reageert hierop: “Met alleen de pincode komen ze gelukkig niet ver, ze hebben ook de pas nodig als ze verder willen gaan.” Toch doet de politie er alles aan om de skimmers op te pakken en vraagt iedereen om alert te zijn. Skimmen komt niet alleen in Engeland voor, maar ook in Nederland en andere Europese landen. Zorg dus dat je altijd je pincode goed afschermt en vooral goed op je portemonnee en pasjes let.


De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

LEES OOK:

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: City of London Police.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien