Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Deze 5 camping hacks komen zeker van pas tijdens je kampeervakantie

Het is weer zomervakantie en dat betekent: tijd om te gaan kamperen. Of je nu voor de eerste keer gaat kamperen of al een ervaren kampeerder bent: déze slimme camping hacks zorgen dat het een groot succes wordt.

De ene tip is handig en de andere hartstikke lekker, maar allemaal zorgen ze voor een zorgeloos verblijf. Have fun!

Advertentie

1. Kruiden

Wil je graag verschillende kruiden meenemen, zodat je ook op de camping heerlijk gerechten op tafel kan zetten? Stop deze kruiden dan in een pillendoosje. Zo hoef je niet 7 verschillende kruidenpotjes mee te nemen en heb je alle specerijen bij elkaar. Handig!

2. Tie wraps om ritsen

Niet is vervelender dan een kapotte rits. Wanneer je om de haverklap in en uit je tent gaat, gaan ritsen al snel kapot. Door een tie wrap aan de rits vast te maken, krijg ten eerste de rits veel sneller open en gaat-ie een stuk langer mee.

3. Speaker

Vind je het gezellig om op de camping af en toe een muziekje op te zetten, maar ben je vergeten een speaker in te pakken? Geen probleem, je kunt er heel makkelijk eentje maken. Maak een gleuf in het midden van een lege rol keukenpapier. Daar zet je je mobiel in. Maak dan aan beide uiteindes een plastic bekertje vast, dit zijn de speakers. Zet de muziek aan op je mobiel en je zult versteld staan van de hoeveelheid geluid dat eruit komt.

4. Tennisbal

Neem kapotte tennisballen mee als je gaat kamperen en zet deze op de haringen. Zo struikel je nooit meer over die vervelende haringen. Ook kun je lichtgevende bandjes aan de scheerlijnen vastmaken, zodat je ’s avonds beter ziet waar je kunt lopen.

5. Popcorn

Zorg dat je een leeg blikje hebt. Vul deze met maïskorrels en voeg hier 1 theelepel olijfolie aan toe. Zet het blikje op de barbecue en luister naar de korrels die poppen. Wanneer het poppen minder wordt, haal je met een tang het blikje van de barbecue en laat je het afkoelen. Snij dan het blikje open en geniet van de popcorn.

Dit zijn Irma’s favorieten als ze primitief gaat kamperen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Centraal Beheer, Tasty. Beeld: iStock

Lees meer

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien