Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Opgepast: dinsdag extreem chaotische ochtendspits verwacht

Terwijl het ’s ochtends wel vaker druk op de weg is, waarschuwt Rijkswaterstaat nu al voor een extreem chaotische ochtendspits dinsdag op de Nederlandse wegen. De reden? Duizenden boeren hebben aangekondigd naar Den Haag te rijden om te gaan staken.

Daarnaast is er flinke regenval voorspeld én is dinsdag één van de meest drukke dagen op de weg an sich, waardoor er gevreesd wordt voor deze extreme ochtendspits.

Advertentie

Protesterende boeren
De boeren staken om te protesteren tegen het huidige landbouwbeleid. Naar verwachting zullen er duizenden boeren vanuit heel Nederland de weg op gaan, om dinsdag op het Haagse Malieveld in protest te gaan. De geruchten gaan dat niet alle boeren de auto of de bus pakken, maar dat zelfs sommigen per tractor zullen reizen.

Advies voor weggebruikers
Een woordvoerder van Rijkswaterstaat vertelt aan Hart van Nederland dat er nog een update zal komen. Dan weten automobilisten waar ze aan toe zijn. “We overleggen vanmiddag met alle betrokken partijen rondom het protest en komen later vandaag met een advies voor iedereen die morgenochtend de weg op moet”, aldus de woordvoerder.

Veilig je autodeur openen doe je zo:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Hart van Nederland. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien