Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Is het al 5 december? Dit wil je: chocoladeletterhagelslag (!)

Het heerlijk avondje is nog lang niet gekomen en toch liggen de pepernoten alweer even in de winkel. Waarschijnlijk ligt daar binnenkort een wel heel verrassend Sinterklaasproduct naast. Wij kunnen niet wachten! 

Wie zoet is…
Creatieveling Jimmy Mars heeft het volgende bedacht en wij zijn van het idee alleen al fan: chocoladeletterhagelslag. Je raadt het al: deze hagelslag belooft een kruising tussen chocoladeletters en hagels te worden. Hoef je nooit meer te kiezen voor een letter, maar kun je ze gewoon allemaal op je brood nemen.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Serveertip: Chocoladeletterhagelslag Melk

Een bericht gedeeld door Chocoladeletterhagelslag (@chocoladeletterhagelslag) op

Vol verwachting klopt ons hart
Er komen waarschijnlijk drie smaken: melk, wit en puur. Wel moeten we nog even geduld hebben. Het broodbeleg is nog in ontwikkeling en Jimmy zoekt nog investeerders. Tot die tijd zit er weinig anders op dan wachten.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook Jimmy Mars. Beeld: iStock. 

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien