50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Déze chocoladeletters worden het meest verkocht

De Sint is weer in het land en dat is voor veel Nederlanders hét moment om een lekkere chocoladeletter te kopen. Maar kies je dan voor de eerste letter van je voornaam of voor de letter met de ‘meeste’ chocolade?

Hema deed een chocoladeletter-onderzoek en daaruit blijkt dat een kwart van de Nederlanders voor de letters M, S en A kiest omdat ze denken dat deze meer chocolade bevat dan bijvoorbeeld de I. Maar volgens Marry Jansen van Hema kun je in het vervolg beter weer voor je eigen voorletter gaan, want ‘iedere letter bevat dezelfde hoeveelheid chocolade’. Maar dan moet jouw letter wel beschikbaar zijn… 1 op de 5 moet noodgedwongen met een andere letter naar huis omdat zijn/haar letter is uitverkocht.

Advertentie

Hap, slik, weg 
Geen Sinterklaas zonder chocoladeletters, is de conclusie van het onderzoek. Al kunnen sommige snoepkonten zich niet inhouden. 1 op de 3 deelnemers aan het onderzoek van Hema biecht op al een chocoladeletter achter de kiezen te hebben voor de goedheiligman überhaupt aan wal kwam.

Nieuw smaakje
Volgens het warenhuis zijn we ook niet langer tevreden met enkel de smaken puur, melk en wit. Daarom heeft Hema een nieuwe smaak aan het assortiment toegevoegd: karamel-zeezout. En die willen we best proberen…

LEES OOK:

De beste Huis, Tuin & Feestje-berichten gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Voor de échte chocoladeliefhebbers.

 

Bron: Hema, Metro. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien