Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

KNMI geeft code geel af en waarschuwt voor drukke avondspits

Waarschijnlijk word je nu al niet zo vrolijk van het weer als je naar buiten kijkt: het is nat vandaag. Maar dinsdagavond en -nacht wordt het nog een tandje erger.

Voor de kustprovincies geeft het KNMI zelfs code geel af. Er kunnen namelijk zware windstoten voorkomen van ongeveer 75 km/uur, in het Waddengebied zelfs tot ca. 90 km/uur. Richting de ochtend zal de wind gaan liggen.

Advertentie

Avondspits

NH Nieuws-weerman Jan Visser laat weten dat er ook een drukke avondspits wordt verwacht. Het is vandaag niet al te koud, het is zo’n 9 graden. De wind zal in de loop van de middag al steeds sterker worden, gecombineerd met flinke buien. Het advies is dus: blijf de rest van de dag lekker thuis. Moet je toch de deur uit? Neem dan je stormparaplu mee en doe een stevig regenpak aan.

Helemaal nat geregend? Zo voorkom je een plas water in de gang.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: KNMI. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien