Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

KNMI geeft code geel af en waarschuwt voor drukke avondspits

Waarschijnlijk word je nu al niet zo vrolijk van het weer als je naar buiten kijkt: het is nat vandaag. Maar dinsdagavond en -nacht wordt het nog een tandje erger.

Voor de kustprovincies geeft het KNMI zelfs code geel af. Er kunnen namelijk zware windstoten voorkomen van ongeveer 75 km/uur, in het Waddengebied zelfs tot ca. 90 km/uur. Richting de ochtend zal de wind gaan liggen.

Advertentie

Avondspits

NH Nieuws-weerman Jan Visser laat weten dat er ook een drukke avondspits wordt verwacht. Het is vandaag niet al te koud, het is zo’n 9 graden. De wind zal in de loop van de middag al steeds sterker worden, gecombineerd met flinke buien. Het advies is dus: blijf de rest van de dag lekker thuis. Moet je toch de deur uit? Neem dan je stormparaplu mee en doe een stevig regenpak aan.

Helemaal nat geregend? Zo voorkom je een plas water in de gang.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: KNMI. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien