Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Collega’s Waldie en Maaike doen inspiratie op in het verrassende Zwolle

Waltraud (Waldie) (44) en Maaike (43) zijn niet alleen vriendinnen, maar ook collega’s! Vandaag gaan ze samen op stap naar Zwolle. In het oosten van het land willen de dames inspiratie opdoen, want ze zijn allebei grafisch ontwerper. De vriendinnen zijn het er snel over eens dat ze vaker op ‘inspiratiedag’ moeten gaan. Zwolle is namelijk zó verrassend en met de trein reizen vinden ze allebei hartstikke gezellig.

Advertentie
Libelle samen met NS

In Zwolle bezoeken Waldie en Maaike de Fundatie, een museum voor beeldende kunst. En dan heeft Waldie ook nog eens een verrassing in petto voor haar goede vriendin… Daar zullen de dames nog lang spierpijn aan overhouden!

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Spoorvoordeel
Speciaal voor Libelle-lezeressen heeft NS een fijne aanbieding: koop voor maar €19,- een retourtje Zwolle inclusief een voucher voor één saucijzenbroodje en een drankje naar keuze bij Bakker Bart. Ook krijg je op vertoon van de voucher €1,- korting op een amandel- of speculaasstaaf. Boek de aanbieding hier.

Over NS Libelle Toer
Een leuk dagje uit, dat doe je natuurlijk met de trein! Geen parkeergedoe, fileleed of stress over hoe je moet rijden. In NS Libelle Toer volgen we moeders, dochters, vriendinnen en collega’s die samen op pad gaan. We spreken ze op de terugweg in de trein en dat levert bijzondere verhalen op. Zelf met de trein ergens naar toe? Kijk op ns.nl voor mooie aanbiedingen!

NS Libelle Toer


Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien