Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Budgetsupermarkt verkoopt dagcrème met kaviaar voor nog geen €10

Veel drinken, gezonde voeding en genoeg slaap: allemaal tips om je huid gezond te houden. Wil je het chic aanpakken? Vanaf volgende week verkoopt Aldi dag- en nachtcrème met kaviaar.

Kaviaar kennen we natuurlijk als de delicatesse uit de wat chiquere restaurants, maar het blijkt voor nog veel meer dingen bruikbaar te zijn. Aldi verkoopt namelijk vanaf 21 mei een luxe dag- en nachtcrème met kaviaar.

Advertentie

Fijne prijs
De crèmes zijn ontwikkeld voor de rijpere huid, bevatten SPF 15 én dus kaviaar. En dat voor de fijne prijs van €9,99 per crème. Want jouw huid verdient natuurlijk het beste van het beste:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Aldi.nl. Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien