Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Ab en Ada genieten van een dag in het Hollandse Haarlem

‘Haarlem is een heel charmante stad. We komen zeker een keer terug!’ Ab (66) en Ada (62) zijn al 41 jaar getrouwd. Ze gaan regelmatig samen met de trein op pad. ‘Het is ook goed voor je relatie, om samen iets te bezoeken.’ Vandaag heeft Ab een romantische verrassing voor zijn vrouw in petto…

Advertentie
Libelle samen met NS

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Voordelig met de trein naar Haarlem
Speciaal voor Libelle-lezeressen heeft NS een fijne aanbieding: een dagje met de trein naar Haarlem, plus iets lek­kers bij Blender, het leuke restau­rantje vol superfoods. En dat voor maar € 21,-. Kies daar voor een verse smoothie of voor koffie/thee én een gezonde snack. Blender, Kleine Houtstraat 138.

Spoordeel
Het treinticket (retourtje) is geldig vanaf elk station in Nederland naar station Haarlem. Reserveer hier. De actie is te bestellen t/m 30 november en is geldig t/m 31 december 2016. Extra! Op vertoon van uw voucher krijgt u bij alle filialen van AKO 25% korting op alle bladen.

Over NS Libelle Toer
Een leuk dagje uit, dat doe je natuurlijk met de trein! Geen parkeergedoe, fileleed of stress over hoe je moet rijden. In NS Libelle Toer volgen we moeders, dochters, vriendinnen en collega’s die samen op pad gaan. We spreken ze op de terugweg in de trein en dat levert bijzondere verhalen op. Zelf met de trein ergens naar toe? Kijk op ns.nl voor mooie aanbiedingen!

NS Libelle Toer
Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien