Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Daten op basis van de inhoud van je koelkast? Het kan met deze app

Je koelkast kan tegenwoordig niet alleen je maag, maar ook je hart vullen. Samsung heeft namelijk een nieuwe datingapp bedacht waarbij je kan gaan daten op basis van de inhoud van je koelkast. 

Word je verliefd op iemands uiterlijk of op de inhoud van zijn of haar koelkast? Het laatste als het aan Samsung ligt. Zij hebben namelijk de app Refrigerdating bedacht. Deze datingapp is bedoeld om mensen te helpen een date te vinden op basis van wat er in je koelkast staat.

Advertentie

Swipen
“Refridgerdating” is bedacht door het Zweedse bedrijf Wenderfalck. Je uploadt een foto van de binnenkant van je koelkast, in plaats van jezelf. Vervolgens ga je links of rechts swipen bij de foto’s van de koelkasten van de rest van de gebruikers. Om contact te kunnen maken met anderen, moet je net als bij Tinder en allerlei andere datingapps allebei naar rechts hebben geswipet. Dit doe je alleen wanneer de inhoud van zijn of haar koelkast jou aanstaat.

Persoonlijke informatie
Het idee hierachter is dat je, of het nu beschimmelde restjes zijn of een hele verzameling ambachtelijk bier, wat meer persoonlijke informatie deelt met een ander. Je laat met de inhoud van je koelkast namelijk zien wie je bent en hoe je leeft. Ze zeggen niet voor niets dat je bent wat je eet.

Gezond
De binnenkant van een koelkast kan namelijk veel zeggen over iemands persoonlijkheid. Zo zie je of diegene een net en geordend persoon is en of diegene gezond leeft. Of juist niet. ‘Het is de binnenkant die telt’, luidt het motto van Samsung.

Is het een grap?
Het is nog onbekend hoeveel gebruikers de gratis app Refrigerdating heeft. Op dit moment lijken de meeste gebruikers nog afkomstig uit Zweden, maar daar kan uiteraard verandering in komen. Wat denk jij? Zou het serieus zijn of is het misschien gewoon een hele vroege 1 april grap?

Al een leuke date gepland maar nog geen idee wat jullie samen kunnen gaan doen? Boek dan nu tickets voor de musical ‘We will rock you’ en zing samen mee met alle liedjes Queen.

Tickets voor de Queen-musical ‘We Will Rock You’
Tickets voor de Queen-musical ‘We Will Rock You’
vanaf €59,25
Bekijk

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AdAge, CNet. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien