Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

De carpacciowrap: licht, lekker en ideaal voor de borrel

Dit van oorsprong Italiaanse gerecht, leent zich uitstekend voor creatieve uitspattingen. Één van onze favorieten is de carpacciowrap. Een lekker gerecht dat niet als een bom op je maag valt. Het idee is simpel: alle ingrediënten in een tortilla wrap gerold. Sterker nog, als je het goed strak oprolt en voorzichtig snijdt, is het net een sushirol. Zo kun je dit gerecht ideaal gebruiken als chique partysnack of gewoon voor de borrel. Bekijk de video voor het recept.

Libelle samen met Calvé

Carpacciowrap of carpacciohapjes

Nodig voor voor twee wraps

  • carpaccio uit de supermarkt
  • 2 grote wraps
  • 1 pot of bakje pesto
  • 1 pot Calvé mayonaise of Calvé Licht & Romig
  • Rucola
  • Pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • Een beetje olijfolie

Carpaccio ingrediënten calve

Zo maak je het:

  1. Schep een eetlepel pesto en een eetlepel Calvé mayonaise op een wrap. Verdeel het over de wrap (het mengt in feite vanzelf).
  2. Leg hier een portie van de carpaccio op.
  3. Verdeel de pijnboompitjes, kaas en olie (die meestal in de verpakking zitten) erover en garneer met wat rucola.
  4. Rol de wraps op en snijd doormidden.
  5. Of snijd in schuine plakken van 2 cm als het om een borrelhapje gaat.

 

Tip: voeg half gedroogde tomaatjes toe, of verse basilicum, gegrilde groenten etc.

Wist je dat
Calvé mayonaise door 252 testers werd beoordeeld met gemiddeld een 8,4?* De mayonaise is gemaakt van goede en pure ingrediënten zoals plantaardige olie, azijn en eieren. Ook handig, met de mayonaise kan eindeloos worden gevarieerd. Voor meer inspiratie kijk hier.

Calvé mayonaise pot

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien