Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

De komende tien dagen nat én met temperaturen lager dan normaal

Het lijkt erop dat het de komende tijd niet al te best weer wordt. Het is vandaag nog best lekker buiten, maar de komende dagen worden wisselvallig.

Er kunnen veel buien vallen en het wordt koel voor de tijd van het jaar: zo rond de 17 graden. Op maandag is er bovendien kans op onweer.

Advertentie

Zeker dinsdag zal het fris worden met temperaturen tussen de 16 en 18 graden. Dat is maar liefst 4 graden koeler dan normaal is voor half augustus. Ook daarna wordt helaas niet veel beter weer voorspeld. “Soms ziet het er vriendelijker uit, maar het waait behoorlijk en het is koel met 17 tot 20 graden”, aldus meteoroloog Ben Lankamp van Weerplaza.

Het is niet alleen frisjes, het waait daarnaast ook nog flink de komende tien dagen. En het wordt nat: regen is voor elke dag de komende week voorspeld. Mocht je dus snakken naar een stranddag of een avondje in de tuin barbecueën: op waar zomerweer hoef je niet te rekenen. Of nou ja, voorlopig niet. Tegen het einde van de maand gaat het kwik als het goed is weer wat omhoog. Of het dan ook droog blijft, is nog even afwachten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien