Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De lichtende nachtwolken gemist? Zó mooi zag het eruit

Afgelopen nacht kwamen alle weersomstandigheden samen voor een adembenemend natuurfenomeen: lichtende nachtwolken. Dat zijn wolken die worden omhuld door een zilverblauw schijnsel. 

Om die zilverblauwe wolken te zien, moeten stof en waterdamp hoog in de atmosfeer zitten en het daar maximaal 90 graden onder nul zijn. Daarnaast moet het flink waaien. Dat was woensdagnacht allemaal het geval. En dus werden grote delen van Nederland getrakteerd op een beeldschone luchtshow.

Advertentie

Lag je al lang en breed op één oor en heb je het hele spektakel gemist? Gelukkig hebben we de foto’s nog. Weten we waar we volgende keer voor opblijven…

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Instagram, iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien