Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Libelle Deelt Uit: deze prijzen kun je winnen op donderdag 12 december

Zet het in je agenda: donderdag 12 december is er een nieuwe Libelle Deelt Uit. Dan mogen we weer prachtige cadeaus weggeven tijdens de liveshow op Facebook en Instagram. Vul het formulier hieronder in en maak kans!

De liveshow: Libelle Deelt Uit is op 12 december om 16.00 uur live te zien op Facebook en Instagram.

Advertentie

Prijs 1: 2x een fijn winters boekpakket t.w.v. €67,- via uitgever Ambo Anthos
Wij vinden niets lekkerder dan in de winter op de bank te kruipen, dekentje erbij, een lekkere kop thee en een goed boek. Daarom geven we 2 boekenpakketten weg met hierin 3 top boeken. Niets is gelogen van Sacha Bronwasser, De weldoeners van Andrew Ridker en Daisy Jones & The Six van Taylor Jenkins Reed. Met deze 3 pareltjes wordt de kerstvakantie een heus leesfestijn.

Prijs 2: 5×2 toegangskaartjes voor Winterpaleis ’t Loo
Dompel je onder in een sprookjesachtige, theatrale wereld vol feestelijk gedekte tafels! Ontdek alles over het reilen en zeilen achter de schermen bij het organiseren van een koninklijk diner en schaats een rondje op de ijsbaan. Winterpaleis Het Loo is een cultureel, culinair én verrassend kerstvakantie-uitje voor het hele gezin! Wij geven 5×2 toegangskaarten weg inclusief een lekker kopje koffie, thee of warme choco en een macaron in de Prins Hendrik Garage.

Prijs 3: 5x Libelle Royal
Het mooiste cadeau voor de feestdagen: Libelle Royal. Geniet nog één keer van alle hoogtepunten, ontroerende momenten en bijzondere gebeurtenissen van de royals. In deze speciale editie vind je de meest bijzondere foto’s van ons koningshuis. Van de koninklijke vakanties, tot de meest spraakmakende staatsbezoeken. Ontroerende verhalen over prinses Christina en Pieter van Vollenhoven. Maar ook alle ins en outs over Prins Harry en Meghan Markle.

Prijs 4: 5x Jan Jans en de Kinderen kersttrui
Kerstfans opgelet! De rode je-weet-wel-kater, bekend van Jan, Jans en de Kinderen is óók dol op Kerst. Daarom geven we 5 van deze fijne Jan, Jans en de Kinderen kersttruien weg. Gegarandeerd dat jij op het kerstfeest de show steelt. Niet gewonnen? Je scoort er alsnog eentje hier.

Prijs 5: Een I love Christmas slinger via Handwerk.nl
Voor de echte do-it-yourselver hebben we een haakpakket van een ‘I love Christmas slinger’ van het merk Durable. Met deze set haak je 3 prachtige slingers in 3 verschillende kleuren. Dit pakket wordt aangeboden door handwerk.nl.

Wil je een van deze prijzen winnen? Like Libelle op Facebook en Instagram zodat je een melding krijgt wanneer we live gaan en zet ’t in je agenda: donderdag 12 december. Tot dan!

Vul vóór 16 december onderstaand formulier in. Geef in het ‘Opmerkingen’-veld aan welke prijs je wilt winnen. Als je hier niks invult, maak je helaas geen kans.

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien