Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

DIY: maak zelf gemakkelijk een verjaardagskaart

Er is altijd wel iemand jarig in je omgeving en er is dus altijd een reden om een verrassing samen te stellen. De leukste verrassingen zijn die waar veel tijd in is gestoken en waar veel aandacht aan is besteed.

De creatieve en zelf gemaakte verrassing die de ontvanger niet had zien aankomen. Zelf aan de gang gaan met lijm, een schaar en handvaardigheidspullen is ook niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben we een aantal creatieve manieren op een rij gezet waarmee je een jarige kunt verrassen!

Advertentie

Groei & bloei kaarten
Een normaal kaartje versturen is leuk, maar je maakt een verrassing echt speciaal en creatief als je een Groei en Bloei kaart stuurt. Op de voorkant van een Groei en bloei kaart  zijn zaadjes bevestigd die met water, zonlicht en een klein beetje aandacht uitgroeien tot een mooi cadeau. Uit de zaadjes groeien prachtige en kleurrijke wilde bloemsoorten waar je thuis van kan genieten. Online maak je gemakkelijk zelf een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de kaart, zodat je verrassing compleet is.

Libelle-fotokaart-2

Een versierde fotokaart als verrassing
Wat is er persoonlijker dan een foto met jou en de jarige? Gebruik foto’s om een unieke en persoonlijke fotokaart te maken. In het assortiment fotokaarten vind je kaarten met een sjabloon en kaarten met alleen je foto. Voor een jarige is het bijvoorbeeld leuk om een persoonlijke foto te versieren met slingers. In de binnenkant van de kaart zet je een persoonlijke boodschap voor de jarige. Ook de binnenkant van de kaart kun je versieren met cliparts van bijvoorbeeld ballonnen.

Een gepersonaliseerd tijdschrift over de jarige
Iedereen droomt ervan om op de cover van een glossy of trendy tijdschrift te staan. Geef de jarige deze kans en maak een eigen glossy met eigen foto’s en tekst. Kies uit verschillende bekende tijdschrift die je gemakkelijk en snel zelf vormgeeft in het bewerkingsprogramma. Vervang de achtergrond foto en pas de tekst aan die op de cover te zien is. Maak de teksten persoonlijk en laat het lijken alsof het een echte glossy is. De jarige staat met jouw kaartje volledig in het middelpunt!

Als je online je kaartje hebt samengesteld en een persoonlijke boodschap voor de jarige hebt toegevoegd, ben je klaar om te versturen. Eventueel kun je ervoor kiezen om een cadeau toe te voegen aan je kaart om de verrassing extra bijzonder te maken. Binnen een handomdraai heb je een persoonlijk, uniek en creatief cadeau online samengesteld. Wie is de eerstvolgende jarige in jouw omgeving?

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien