Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Met déze sterke drank krijg je binnen een paar minuten muffe geurtjes uit je kleding

Als kleding lang achter in de kast hangt of ligt, kan het wel eens muf gaan ruiken. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. Met deze tip ben je binnen de kortste keren van die vervelende luchtjes af. 

En het enige wat je ervoor nodig hebt is een spuitfles en wat wodka. De allergoedkoopste variant van de sterke drank is al prima.

Advertentie

Royale mist
Vul de spuitfles met wodka, hou de fles op ongeveer 20 centimeter afstand van je kleding en besproei het kledingstuk met een royale mist. Even laten drogen – en klaar! Die lekkere warme trui, glitterjurk of prachtige blouse ruikt weer fris.

Geen nare geurtjes meer
De wodka werkt zo goed, omdat alcohol elke bacterie op de kleding doodt. En die bacteriën die op het kledingstuk zitten veroorzaken de muffe lucht. Pas wel op met speciale stoffen zoals satijn, zijde of leer. Die kun je het beste even naar de stomerij brengen, anders beschadig je ze misschien. De stoffen wol, polyester en katoen kun je daarentegen wel prima besprenkelen met wat wodka. En wees niet bang dat je hierdoor ineens als een alcoholist ruikt, want als de wodka eenmaal is opgedroogd, laat de drank geen enkele geur achter.

BEKIJK OOK: Ga muf en stinkend wasgoed tegen met déze oplossing voor vetluis:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Goed Gevoel. Beeld: iStock

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien