Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Met déze sterke drank krijg je binnen een paar minuten muffe geurtjes uit je kleding

Als kleding lang achter in de kast hangt of ligt, kan het wel eens muf gaan ruiken. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. Met deze tip ben je binnen de kortste keren van die vervelende luchtjes af. 

En het enige wat je ervoor nodig hebt is een spuitfles en wat wodka. De allergoedkoopste variant van de sterke drank is al prima.

Advertentie

Royale mist
Vul de spuitfles met wodka, hou de fles op ongeveer 20 centimeter afstand van je kleding en besproei het kledingstuk met een royale mist. Even laten drogen – en klaar! Die lekkere warme trui, glitterjurk of prachtige blouse ruikt weer fris.

Geen nare geurtjes meer
De wodka werkt zo goed, omdat alcohol elke bacterie op de kleding doodt. En die bacteriën die op het kledingstuk zitten veroorzaken de muffe lucht. Pas wel op met speciale stoffen zoals satijn, zijde of leer. Die kun je het beste even naar de stomerij brengen, anders beschadig je ze misschien. De stoffen wol, polyester en katoen kun je daarentegen wel prima besprenkelen met wat wodka. En wees niet bang dat je hierdoor ineens als een alcoholist ruikt, want als de wodka eenmaal is opgedroogd, laat de drank geen enkele geur achter.

BEKIJK OOK: Ga muf en stinkend wasgoed tegen met déze oplossing voor vetluis:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Goed Gevoel. Beeld: iStock

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien