Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hang jij met je 3 generaties foto aan de museummuur bij de expositie 'In The Picture'?

Libelle bestaat dit jaar 85 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum presenteert Museum Kranenburgh samen met ons In The Picture, een tentoonstelling over 3 generaties vrouwen in Nederland en wie weet hangt jouw foto wel aan de museummuur.

Speciaal voor het jubileum zijn 3 generaties vrouwen uit heel Nederland gefotografeerd door 3 fotografen – inderdaad: van 3 generaties! Fotografen Patricia Steur (70), Brenda van Leeuwen (47) en Sanne Romeijn (26) portretteerden 12 families, 1 uit elke provincie. Uit de monumentale portretten spreekt de kracht en inspiratie van een familieband.

Advertentie

Maar we vroegen ook aan jullie of je een foto wilde insturen van jou 3 (soms wel 4!) generaties. Ook deze hangen aan de muur in Museum Kranenburgh. Dus kijk snel of je erbij hangt.
Klik op de foto om deze te vergroten:
In The Picture
De foto’s worden aangevuld met een fotoserie van Humberto Tan, waarin hij een ode brengt aan 6 bijzondere Nederlandse vrouwen. In The Picture geeft een intiem inkijkje in de inspiratiebronnen, levens en identiteit van 3 generaties Nederlandse vrouwen.
De tentoonstelling is te zien van 8 september tot en met 8 december 2019 in de Tuinzaal van Museum Kranenburgh. Kom vooral langs om jezelf aan de museummuur te bewonderen!

Nog op zoek naar een leuke slaapplek?

3 dagen aan de kust: Bergen
3 dagen aan de kust: Bergen
vanaf € 89,- p.p.
Boek hier je trip

Beeld: Michel Claus.

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien