Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Een feestje voor je huisdier: deze spotgoedkope drinkfontein

Met de warme dagen op komst is het nog belangrijker om goed in de gaten te houden of je huisdier genoeg water drinkt. Een drinkfontein is dan misschien wel de ideale oplossing voor jouw hond of kat. Omdat er maar liefst twee liter water in kan, heeft-ie gedurende de dag in ieder geval genoeg te drinken.

Action stunt nu met deze handige elektrische drinkbak voor huisdieren. Mede dankzij de stijgende temperaturen buiten is het nu al een hit op social media.

Advertentie

Drinkfontein voor huisdieren

Met genoeg plek voor twee liter water, led-verlichting en een automatisch filter klinkt deze drinkfontein als muziek in de oren. De prijs valt ook alles mee: voor € 8,99,- is-ie van jou.

In het handige filmpje hieronder zie je hoe de discofontein werkt:

Huisdieren koel houden

Om het zo aangenaam mogelijk te maken voor huisdieren tijdens de warme dagen, is het belangrijk om bijvoorbeeld niet te lang met de hond te wandelen en zeker niet op het warmste moment voor de dag. De vacht van katten kun je het beste even borstelen en verspreid door het huis verschillende waterbakjes. Ook konijnen kun je helpen om de warme dagen door te komen. Lees alle tips hier.

Eén tot vier keer per jaar is het tijd om de hond een grote schoonmaakbeurt te geven. Dat verloopt niet altijd op rolletjes, maar met dit handigheidje krijg je ’m snel en gemakkelijk schoon. Dit is dé manier om je hond rustig te houden onder de douche.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Action. Beeld: iStock

Lees meer

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien