Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Wát een prijs: win 1 van de 10 droomreizen met Libelle en TUI!

Winactie verlopen

Dit jaar blaast Libelle 85 kaarsjes uit, een goede reden om eens flink uit te pakken. Samen met TUI laat Libelle maar liefst 10 dromen uitkomen. Want wat is er nu mooier om het leven te vieren op een droombestemming naar keuze?

Libelle samen met TUI

Advertentie

Stel… je mag dé ultieme droombestemming kiezen, waar zou je dan naartoe willen en waarom? Wil je bijvoorbeeld terug naar de plek waar het allemaal begon met je vakantieliefde? Kun je niet wachten om de kinderen van je geëmigreerde zus of zoon eindelijk in je armen te sluiten? Heb je altijd al eens het noorderlicht willen zien of Orang-Oetans in Indonesië willen spotten? Of die droombestemming nu ver weg is of dichtbij: dit is dé kans om bijzondere herinneringen te maken, met Libelle en TUI!

Ready to take off?
Voor vertrek willen we natuurlijk graag meer over je weten. Vertel in een video kort (maximaal 2 minuten) wat jouw droombestemming is en waarom en meld je aan via onderstaand formulier vóór 20 februari 2019. De 10 gelukkige winnaars krijgen uiterlijk 1 maart 2019 bericht. Deze winactie is verlopen. Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien