Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Vet lekker: deze winkel komt terug in Nederland

Voor de echte zoetekauwen onder ons hebben we goed nieuws: na 16 jaar is de Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts terug in Nederland. De eerste 4 filialen worden komend jaar geopend in Amsterdam.

Misschien kun je het je nog herinneren: in de jaren 90 had de Amerikaanse keten 5 filialen in Nederland, maar met de eeuwwisseling werden deze gesloten. En nu komen ze dus terug! Gruwel je van donuts? Geen zorgen, er worden ook broodjes, koek en bagels verkocht. Lekker met een kop koffie.

Advertentie

Kritisch
Franchisehouder Amba Daoud B.V zal de winkels in Nederland gaan leiden, hetzelfde bedrijf dat in de hoofstad legio Nutella-winkels opende. Daar is in Amsterdam volgens het Parool niet iedereen blij mee, want de typsische toeristenwinkels zouden de traditionele buurtwinkels uit de straten duwen.

 

Treat your dozen to a dozen🍩❤️🍩❤️

Een video die is geplaatst door dunkindonuts (@dunkindonuts) op

LEES OOK:

VIDEO: Zoet, zoeter, zoetst: Rudolph’s extra pure chocolade mouse.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Bron: Parool. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien