Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vet lekker: deze winkel komt terug in Nederland

Voor de echte zoetekauwen onder ons hebben we goed nieuws: na 16 jaar is de Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts terug in Nederland. De eerste 4 filialen worden komend jaar geopend in Amsterdam.

Misschien kun je het je nog herinneren: in de jaren 90 had de Amerikaanse keten 5 filialen in Nederland, maar met de eeuwwisseling werden deze gesloten. En nu komen ze dus terug! Gruwel je van donuts? Geen zorgen, er worden ook broodjes, koek en bagels verkocht. Lekker met een kop koffie.

Advertentie

Kritisch
Franchisehouder Amba Daoud B.V zal de winkels in Nederland gaan leiden, hetzelfde bedrijf dat in de hoofstad legio Nutella-winkels opende. Daar is in Amsterdam volgens het Parool niet iedereen blij mee, want de typsische toeristenwinkels zouden de traditionele buurtwinkels uit de straten duwen.

 

Treat your dozen to a dozen🍩❤️🍩❤️

Een video die is geplaatst door dunkindonuts (@dunkindonuts) op

LEES OOK:

VIDEO: Zoet, zoeter, zoetst: Rudolph’s extra pure chocolade mouse.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Bron: Parool. Beeld: iStock

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien