Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Eet jij Pringles ook al je hele leven verkeerd?

Een woordvoerster van het bekende chipsmerk Pringles heeft een opvallende uitspraak gedaan. De meeste mensen zouden Pringles namelijk op de verkeerde manier  in hun mond stoppen.

En dit is best zonde, het doet namelijk af aan de smaak van de chips.

Advertentie

Bovenkant
Wat veel mensen niet weten, is dat een Pringle slechts aan één kant smaakstof krijgt. Hierdoor is de andere kant van de chips dus ook vrij smaakloos. ”In onze fabriek wordt enkel de bovenkant besprenkeld met smaak, aldus een woordvoerster. ”In de verpakking geeft de ene chip dan smaak door aan de andere.”

Smaakstof
Dit betekent dus dat de bolle kant van de chip een volle lading smaakstof krijgt. In de verpakking wordt de smaakloze kant dan nog een beetje op smaak gebracht door de chip die eronder zit. De meeste mensen steken Pringles echter met de bolle kant naar boven in hun mond. Hierdoor komt je tong in contact met de kant met de minste smaak. Als je dus optimaal wilt genieten van de smaak, kun je het beste de niet-bolle kant van de chips naar boven in je mond stoppen.

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien