Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

‘Eigen huis & tuin’ komt terug in nieuwe vorm én met nieuwe presentatrice

Goed nieuws voor de fans van Eigen huis & tuin! Hoewel RTL onlangs na 30 jaar aankondigde dat het programma ermee stopte, verschijnt het toch vanaf eind augustus weer op de buis. Maar wel in een heel nieuw jasje.

De nieuwe versie van het programma zal vanaf 31 augustus elke werkdag om 17:00 uur te zien zijn. En bij een nieuwe versie hoort ook een nieuwe naam: Eigen huis & tuin: lekker leven.

Advertentie

Wat kunnen we verwachten?

Het programma zal er iets anders uitzien dan we gewend zijn. Zo zullen we geen grote verbouwingen meer zien. De kleine doe-het-zelf klusjes staan centraal. Ook komen er nieuwe thema’s aan bod zoals koken, beauty en vrije tijd. Ander groot nieuws rondom het programma is dat het een nieuwe presentatrice krijgt. En dat is…

Nieuwe presentatrice

Froukje de Both! Op Instagram laat Froukje weten razend enthousiast te zijn. “Yes! Zo leuk! Vanaf 31 augustus presenteer ik iedere werkdag om 17.00 op RTL4 Eigen huis & tuin: lekker leven. Dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Heb hier zoveel zin in!”

Naast Froukje zien we Hugo Kennis in het programma in de keuken staan en zal Tom Groot de kijker weer van tuintips voorzien.

Hoe en wanneer maai je gras in de zomer? Boer Tom geeft tips

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien