Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Nog even volhouden: er is eindelijk mooi weer op komst

Waar de meeste mensen hoopten op een tropische vakantie in eigen land, is het weer de afgelopen tijd erg matig geweest. Daar gaat nu eindelijk (een beetje) verandering in komen. 

Voor de komende week zijn tropische temperaturen voorspeld.

Advertentie

Bewolking, wind en regen

De maandag begint deze week met flink wat bewolking, maar aan het einde van de dag zal de zon zich steeds meer laten zien. Het frisse windje dat aan het begin van de dag te voelen is, zal in de middag steeds minder worden, waardoor het ook warmer aan zal voelen. Dinsdag zal het nog even doorbijten zijn: de temperatuur daalt weer iets en er kan hier en daar een bui vallen.

Meer zon

Vanaf woensdag gaat het eindelijk weer de goede kant op: het wordt droger, de bewolking wordt dunner en de zon zal steeds meer doorbreken. Er is wel nog wind, wat ervoor zorgt dat de temperatuur niet heel erg stijgt. Vanaf donderdag zal het pas warmer worden. Er zijn dan zonnige periodes en het blijft in het hele land droog.

Zomerse temperaturen

De temperaturen worden vanaf donderdag alleen maar beter. Vrijdag is er veel zon en het zal tussen de 23 en 28 graden worden. Vanaf zaterdag worden er tropische temperaturen voorspeld en zal het tussen de 25 en 30 graden worden. Dat is vooral het moment waar we van moeten genieten, want vanaf zondag zullen deze warme temperaturen weer verdwijnen door de wind. Daarna hebben we weer meer te maken met licht wisselvallige zomerdagen.

Ga je in eigen land op vakantie? Drie dingen om rekening mee te houden:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

Lees meer

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien