Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Dít zijn de 6 grootste ergernissen in het vliegtuig

Ga je binnenkort op vliegvakantie? Da’s luxe, maar kan voornamelijk tijdens lange vluchten ook zorgen voor een hoop frustraties en ergernissen. Online reisorganisatie Expedia heeft daarom de meest voorkomende irritaties van reizigers in kaart gebracht.

De reden hiervoor is dat de reisorganisatie wil proberen de reis voor haar passagiers zo aangenaam mogelijk te laten voorlopen.

Advertentie

Grootste ergernis in het vliegtuig
Om dit te onderzoeken werd een grootschalig onderzoek gehouden, waaraan 18.229 mensen uit 23 verschillende landen meededen. En wat bleek? Een van de grootste irritaties van mensen die met het vliegtuig reizen was ongevraagde interactie met andere passagiers. De participanten gaven stuk voor stuk aan meestal geen behoefte te hebben aan onderonsjes met de mensen naast zich.

Lichaamsgeur
Andere dingen die als irritant werden omschreven waren onder andere intense en overheersende lichaamsgeuren (43 procent), luidruchtige reizigers (29 procent) en lichamelijk contact (34 procent). Daarnaast werden ook onoplettende ouders als heel vervelend ervaren. Maar liefst 39 procent gaf aan dit erg hinderlijk te vinden. Maar de grootste irritatie? Dat bleken onrustige medereizigers te zijn.  51 procent van de participanten gaf aan zich het meest te irriteren aan mensen die continu het tafeltje open- en dichtklappen of tegen de stoel schoppen.

Ga je binnenkort op vliegvakantie? Hieronder kun je bekijken hoe je gemakkelijk je koffer kunt sealen, zodat je zeker bent dat je bezittingen heelhuids op de bestemming aankomen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN. Beeld: Istock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien