Dagje wellness: van 33,50 voor 12,95 >

We zijn benieuwd: wat is jouw excuus om een tussendoortje te nemen?

Op een verjaardag, als je voor de televisie hangt of als je jezelf wilt belonen; er is altijd wel een reden, en soms een smoesje om in de snackkast te duiken. Wij zijn benieuwd wat jouw excuus is om een lekker hartig tussendoortje te eten.

Libelle samen met PepsiCo

Snack-excuus
We zijn een kei geworden in het verzinnen van smoesjes waarom we die zoute snacks verdiend hebben. Waar de één het eten van die tussendoortjes vervolgens zoveel mogelijk probeert te voorkomen, ziet de ander in elke gelegenheid een reden om ervan te genieten. En dat wordt nog eens versterkt door gedachtes en excuses als: ‘Ik heb het nu wel een keer verdiend’ of ‘Het maakt nu niets meer uit, want ik heb vandaag tóch al gezondigd’.

Doe mee en win!
De ongegeneerde snack-trek heeft toegeslagen. Wij zijn benieuwd met welke reden en wanneer jij je laat verleiden om een tussendoortje te eten. Laat ons weten wat jouw (speciale) excuus is en maak kans op 1 van de 20 cadeaubonnen van bol.com t.w.v. € 25,-. Registreer je bij hettestpanel.nl en vul de vragenlijst in (duurt maar 5 minuten).

Klik hier om de vragenlijst in te vullen!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien