Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Tip voor de feestdagen: Monopoly heeft nu een 'longest game ever'-editie

Vond je het klassieke spelletje van Monopoly al lang duren? Zet je dan maar schrap voor hun nieuwe variant.

Maar houd er wel rekening mee dat de ‘longest game ever’-editie er ook ongetwijfeld voor zal zorgen dat er nóg meer ruzie gemaakt gaat worden tussen de deelnemers. En, hoe was jouw Kerst?

Advertentie

Extra groot
De enige manier om te winnen, is door ieder eigendom te kopen dat in het spel zit. Maar wacht: in plaats van 28 eigendommen, zijn het er hierbij 66 (plus 16 straten, 4 spoorwegen en 2 hulpprogramma’s). Snap je ‘m nu – langste editie ooit?

Ook meer regels
Daarnaast is er maar één dobbelsteen (in plaats van 2), dus het kost je nog extra veel tijd om het hele bord over te steken. En misschien wel de meest wrede regel, is dat je je rekeningen in tweeën mag scheuren.

Kunnen jij en je familie dit wel aan tijdens Kerstmis? Je kunt het spel online bestellen of binnenkort in de winkel kopen. Of misschien ga je toch liever voor de klassieke variant – of de megapopulaire valsspelerseditie:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Independent. Beeld: iStock

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien