Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dansjes in de wolken: Spaanse band treedt op in vliegtuig

Dat is nog eens een gezellige terugvlucht! Reizigers die na een vakantie in Málaga terug naar Eindhoven vlogen, sloten hun vakantie feestelijk af. Er bleek een Spaanse band aan boord van het vliegtuig te zitten en die besloot spontaan op te treden.

De band was onderweg naar Eindhoven voor het jaarlijkse Tunafestival. Tuna’s zijn Spaanse muziekgroepen die bestaan uit studenten. Nog even oefenen in het vliegtuig, moet de band gedacht hebben. Want toen het vliegtuig in de lucht was, begonnen de muzikanten te spelen.

Advertentie

‘Y Viva España’
De Spaanse band haalde een gitaar tevoorschijn en speelde het liedje Y Viva España. Het mondde uit in een groot feest, waarbij mensen klapten, meezongen en waarbij zelfs de stewardess ten dans gevraagd werd. Van de beelden word je spontaan vrolijk:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien