Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Onderweg naar Frankrijk? Dan beland je waarschijnlijk in een flinke file

De files in Frankrijk zijn inmiddels bijna 1000 kilometer lang, meldt de ANWB. Oorzaak? Vakantieverkeer.

Ben je van plan om dit weekend ook naar je vakantiebestemming te vertrekken en rij je dan met de auto naar of door Frankrijk? Dan kun je misschien beter even wachten, want het is onwijs druk met vakantieverkeer in het land.

Advertentie

Files in Frankrijk

Aan het einde van zaterdagmiddag was er nog steeds zo’n 2,5 uur vertraging op de Autoroute du soleil, tussen Lyon en Orange. Ook richting Bordeaux op de A10 is het aansluiten geblazen.

Massaal vakantieverkeer

De Fransen zijn momenteel massaal op weg naar het zuiden en westen van het land. Veel van hen gaan op vakantie of hebben een lang weekend vrij, omdat dinsdag een nationale feestdag is: Quatorze Juillet.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nos.nl. Beeld: iStock

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien