Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze films passen het beste bij jouw sterrenbeeld (en moet je dus gezien hebben)

Een film uitzoeken kan soms een hele opgave zijn. Of je man is het niet eens met je filmkeuze of je hebt de film al 10 keer gezien. Dus daarom dit lijstje met de films, die het beste bij je passen volgens je sterrenbeeld.

En handig om te weten: ze zijn allemaal te kijken op Netflix, wel zo fijn.

Advertentie

Ram – 21 maart tot 19 april
De Ram is avontuurlijk, energiek en dynamisch. Rustige films zijn niet voor jou weggelegd. Er kan niet genoeg actie in zitten.

 • Taken. Er zijn maar liefst drie Taken-films beschikbaar op Netflix. Maak het jezelf comfortabel, zet de televisie aan en geniet van deze spannende en actievolle films.
 • Beyond sleep. De film vertelt over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten.

Stier – 20 april tot 20 mei
De Stier is geduldig, betrouwbaar en hecht waarde aan gerechtigheid. Jij houdt van actie, dus een filmavond met de Ram is gegarandeerd een spannende avond.

 • Safe. Een echte actiefilm met Jason Statham. Hij vertolkt de rol van Luke Wright: een ex-politieagent die een Chinees meisje ten koste van alles beschermt tegen een groep gevaarlijke criminelen.
 • This Film Is Not Yet Rated. Deze filmdocumentaire uit 2006 neemt de Amerikaanse filmkeuringsdienst Motion Picture Association of America onder de loep. Deze film is zo spannend dan je bijna je popcorn vergeet op te eten.

Tweelingen – 21 mei tot 20 juni
De Tweeling is een jeugdig, levendig en openhartig type. Je houdt van humor en een feestje op z’n tijd.

 • Bad Moms. Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Daarom gooit ze het roer helemaal om.
 • Footloose. In een klein dorpje ergens op het platteland is het verboden om harde muziek te draaien en te dansen. Een tragisch ongeval was hier de oorzaak van. Nieuwkomer Ren zet alles op alles om weer leven in de brouwerij te krijgen.

Kreeft – 21 juni tot 22 juli
De Kreeft is mega gevoelig en écht een hopeloze romanticus. Kom maar door met de meest romantische films ooit.

 • P.S. I Love You. Haar man is overleden aan een hersentumor. Ze is super verdrietig totdat ze brieven van hem begint te ontvangen. In elke brief geeft hij haar een opdracht of een herinnering. Wordt het afscheid nemen hierdoor alleen maar moeilijker of is dit juist goed voor het rouwproces?
 • Smoorverliefd. Deze film zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van.

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus 
De Leeuw houdt van luxe, mooie spullen en is gul. Je kan wegdromen bij films die vol zitten met mooie kledingstukken, vakanties en ja, mannen.

 • The September Issue. Neem een kijkje achter de schermen van het modeblad Vogue en in het leven van Anna Wintour, de hoofdredactrice van het befaamde blad.
 • Last Vegas. Vier vrienden van in de zestig besluiten om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten wanneer vrijgezel (Douglas) besluit om toch te gaan trouwen. In Vegas ontdekken ze hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan.

Maagd – 23 augustus tot 22 september 
De Maagd is geniet van romantische komedies en films van eigen bodem. Een avondje wegzwijmelen met overvloed aan eten? Daar zegt de Maagd volmondig ja tegen.

 • Hartenstraat. Deze Nederlandse film speelt zich af in de Negen Straatjes waar de liefde tussen twee winkeleigenaren voorzichtig opbloeit.
 • Tuintje in mijn hart. Axel (Leo Alkemade) is een boeroe Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. En na jaren weer terugkeert met zijn gezin naar Suriname.

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober 
De Weegschaal is romantisch, charmant en vredelievend. Romantische drama’s? Precies wat de Weegschaal nodig heeft.

 • Our Souls at Night. Dit is een Amerikaans romantisch drama uit 2017 dat geregisseerd werd door Ritesh Batra. Het is een verfilming van de gelijknamige roman van auteur Kent Haruf.
 • My Big Fat Greek Wedding. Toula en Ian zijn inmiddels al jaren getrouwd, maar hebben de laatste jaren de nodige huwelijksproblemen. Ondertussen staat er binnenkort weer een Grieks huwelijk voor de deur.

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november 
De Schorpioen is wilskrachtig en vastberaden. Avontuur, (vriendschappelijke) relaties en passie. Een combinatie van dit is de perfecte film voor jou.

 • The Tourist. In het prachtige Parijs en Venetië ontmoet Frank de mysterieuze Elise. Zij komt terecht in een spannend kat-en muisspel.
 • Beasts of No Nation. Deze avonturen film gaat over Agu, een jongen die verplicht wordt om als kindsoldaat mee te strijden in een niet nader genoemd Afrikaans land nadat zijn vader vermoord werd en zijn moeder en zus weggevlucht zijn.

Boogschutter – 22 november tot 21 december 
De Boogschutter houdt eigenlijk wel van elke filmgenre. Maar de voorkeur gaat uit naar échte feelgood film die een glimlach op je gezicht tovert.

 • Forrest Gump. Een ontroerende feelgood film waar je zeker zo’n twee uur zoet mee bent.
 • The Fundamentals of Caring. Een schrijver besluit – na zijn scheiding – het roer om te gooien en hulpverlener te worden. Zonder enige ervaring. Hij komt terecht bij een gehandicapte jongen. Samen besluiten ze een roadtrip te maken die hun leven verandert

Steenbok – 22 december tot 19 januari
De Steenbok is ambitieus. Je houdt dus ook van films waarin mensen hun droom najagen en een doel hebben. De Steenbok is van nature geduldig, dus van een film van drie uur wordt jij gelukkig van. (zolang je maar een grote bak popcorn op je schoot hebt staan).

 • Legally Blonde. Deze film is gemaakt voor de Steenbok. De – nogal – blonde Elle is aan de kant gezet door haar voormalige vriendje vanwege haar ‘beperkte intelligentie’. Ze wil hem terugwinnen en hem het tegendeel bewijzen. Hoe? Door rechten te studeren aan Harvard.
 • The Wolf Of Wall Street. Deze 3-uur durende film is zit vol geld, drugs, sex en Leonardo DiCaprio. Zeker een aanrader dus.

Waterman – 20 januari tot 18 februari 
De Waterman is lief, trouw en vriendelijk. Je houdt van films waarin relaties centraal staan.

 • Intouchables. Deze film gaat over een verlamde man die een bijzondere relatie opbouwt met z’n verzorger. Een pakje tissues is een aanrader.
 • The One I Love. Op aanraden van hun relatietherapeut trekken Ethan en Sophie een weekend naar zijn buitenverblijf om hun huwelijk te redden. Daar lijken ze mooi in te slagen tot ze letterlijk zichzelf tegenkomen…

Vissen – 19 februari tot 20 maart
De Vis is fantasierijk en gevoelig. Je houdt van films waarin je helemaal op kunt gaan. Realistisch of niet, je ploft zo op de bank neer om de film te kijken. Met een deken en een kop thee natuurlijk.

 • The Clobber. Schoenmaker Max Simkin (Adam Sandler) ontdekt in de kelder van zijn vader een magische naaimachine die ervoor zorgt dat hij in de persoon kan veranderen waarvan hij de schoenen draagt.
 • The Discovery. Het is een jaar nadat wetenschappelijk bewezen is dat het hiernamaals werkelijk bestaat. Dit heeft erin geresulteerd dat miljoenen mensen zich van het leven hebben beroofd om naar het hiernamaals af te reizen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle Beeld: iStock.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Gepeste Elaine (10) verovert harten van de kijkers én jury in ‘The Voice Kids’

In ‘The Voice Kids’ kwamen vrijdagavond weer heel wat talentjes voorbij, maar er was vooral één iemand die er echt uit sprong. De 10-jarige Elaine wist de jury én de kijkers thuis omver te blazen met haar stem.

Maar het was niet alleen haar stem die indruk maakte, maar ook haar verhaal. Elaine vertelt namelijk dat ze op school erg gepest wordt en dat het podium haar enige uitlaatklep is.

Advertentie

Volwassen manier van zingen

Elaine zingt haar versie van het nummer ‘What a wonderful world’ van Louis Armstrong en weet alle vier de juryleden direct voor zich te winnen. De coaches vinden het vooral knap dat Elaine al op zo’n volwassen manier kan zingen, terwijl ze pas tien jaar oud is. Wat ze echter niet weten, is dat Elaine lang niet altijd even zelfverzekerd is. Het meisje laat namelijk vooraf aan haar optreden weten dat ze school flink gepest wordt. “Ik kom zelfverzekerd over, maar dat ben ik niet altijd. Ik word gepest op school en dat vind ik vervelend. Ik kan er niet zoveel aan doen, want ik denk dat ze jaloers op me zijn.”

Sanne

Met haar optreden heeft Elaine haar pesters het nakijken gegeven. De juryleden doen allemaal grote moeite om het meisje bij hun team te krijgen, maar het is uiteindelijk Sanne die er met de ‘winst’ vandoor gaat. Alsof ze weet dat Elaine het niet altijd even makkelijk heeft, legt ze in haar eigen woorden uit waarom ze haar zo graag in haar team wil hebben. “Het is alsof ik luister naar een vrouw die al veel heeft meegemaakt. Daar zit heel veel in. Of je nou wat onzeker bent: het maakt niet uit. Ik heb dat ook weleens als ik praat. Dat maakt me hoe ik ben. Je hebt vier mensen die jou heel graag willen, maar ik natuurlijk het allerliefst.”

Reacties Twitter

Elaine kan daarop niet anders besluiten dan voor Sanne te gaan. Op Twitter blijkt al snel dat Elaine ook bij de kijkers thuis veel indruk heeft gemaakt:

Nieuwsgierig naar het optreden? Je kunt het hier terug bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, RTL 4. Beeld: Screenshot RTL 4

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Gepeste Elaine (10) verovert harten van de kijkers én jury in ‘The Voice Kids’

In ‘The Voice Kids’ kwamen vrijdagavond weer heel wat talentjes voorbij, maar er was vooral één iemand die er echt uit sprong. De 10-jarige Elaine wist de jury én de kijkers thuis omver te blazen met haar stem.

Maar het was niet alleen haar stem die indruk maakte, maar ook haar verhaal. Elaine vertelt namelijk dat ze op school erg gepest wordt en dat het podium haar enige uitlaatklep is.

Advertentie

Volwassen manier van zingen

Elaine zingt haar versie van het nummer ‘What a wonderful world’ van Louis Armstrong en weet alle vier de juryleden direct voor zich te winnen. De coaches vinden het vooral knap dat Elaine al op zo’n volwassen manier kan zingen, terwijl ze pas tien jaar oud is. Wat ze echter niet weten, is dat Elaine lang niet altijd even zelfverzekerd is. Het meisje laat namelijk vooraf aan haar optreden weten dat ze school flink gepest wordt. “Ik kom zelfverzekerd over, maar dat ben ik niet altijd. Ik word gepest op school en dat vind ik vervelend. Ik kan er niet zoveel aan doen, want ik denk dat ze jaloers op me zijn.”

Sanne

Met haar optreden heeft Elaine haar pesters het nakijken gegeven. De juryleden doen allemaal grote moeite om het meisje bij hun team te krijgen, maar het is uiteindelijk Sanne die er met de ‘winst’ vandoor gaat. Alsof ze weet dat Elaine het niet altijd even makkelijk heeft, legt ze in haar eigen woorden uit waarom ze haar zo graag in haar team wil hebben. “Het is alsof ik luister naar een vrouw die al veel heeft meegemaakt. Daar zit heel veel in. Of je nou wat onzeker bent: het maakt niet uit. Ik heb dat ook weleens als ik praat. Dat maakt me hoe ik ben. Je hebt vier mensen die jou heel graag willen, maar ik natuurlijk het allerliefst.”

Reacties Twitter

Elaine kan daarop niet anders besluiten dan voor Sanne te gaan. Op Twitter blijkt al snel dat Elaine ook bij de kijkers thuis veel indruk heeft gemaakt:

Nieuwsgierig naar het optreden? Je kunt het hier terug bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, RTL 4. Beeld: Screenshot RTL 4

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

André belde moeder op na sneer aan Roxeanne: “Wat is dit dan?”

Dat de band tussen Rachel Hazes en dochter Roxeanne momenteel niet zo goed is, weten we inmiddels wel. Onlangs deelde Rachel zelfs nog een publiekelijke sneer uit naar haar dochter op Instagram. En daar heeft haar zoon het niet bij laten zitten: André laat in de ‘Shownieuws podcast’ weten dat daarna hij even verhaal heeft gehaald bij zijn moeder.

Volgens de zanger had Rachel haar antwoord klaar.

Advertentie

Foto van Monique

Het begon allemaal met een foto die Monique Westenberg, de ex-verloofde van André, op haar Instagram plaatste. Zij plaatste een kiekje van haar hond, die twee jaar oud was geworden. Roxeanne, die het goed met Monique kan vinden, reageerde op de foto met ‘Fenders vriendje! Gefeliciteerd!’. Haar moeder besloot daarop een reactie onder haar reactie te plaatsen. “Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…”

Belletje naar Rachel

De reactie van Rachel zorgde voor een stortvloed aan reacties. Veel mensen vonden het namelijk echt niet kunnen dat Rachel op zo’n publiekelijke manier haar dochter aanviel. André, die beter contact heeft met zijn moeder, besloot daarop verhaal te halen bij haar. “Ik belde haar op met de vraag: ‘Wat is dit dan?’” zo vertelt hij. “Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken.”

André: “Ik vind dat heel erg”

Toen André aan zijn moeder vroeg waarom ze dat nu had gezegd, gaf ze hem een mysterieus antwoord. “Ze zei: ‘Dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.’” Dit klinkt natuurlijk niet heel positief voor Roxeanne, maar toch denkt André niet dat het tot een grote oorlog met Roxeanne zal leiden. “Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder.”

Beetje bezorgd om boek

“Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur.” André heeft inmiddels wel weer contact met Roxeanne. “Ik hou van m’n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben. Maar m’n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet. En ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Daar ben ik ook een beetje bezorgd om.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws podcast. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

André belde moeder op na sneer aan Roxeanne: “Wat is dit dan?”

Dat de band tussen Rachel Hazes en dochter Roxeanne momenteel niet zo goed is, weten we inmiddels wel. Onlangs deelde Rachel zelfs nog een publiekelijke sneer uit naar haar dochter op Instagram. En daar heeft haar zoon het niet bij laten zitten: André laat in de ‘Shownieuws podcast’ weten dat daarna hij even verhaal heeft gehaald bij zijn moeder.

Volgens de zanger had Rachel haar antwoord klaar.

Advertentie

Foto van Monique

Het begon allemaal met een foto die Monique Westenberg, de ex-verloofde van André, op haar Instagram plaatste. Zij plaatste een kiekje van haar hond, die twee jaar oud was geworden. Roxeanne, die het goed met Monique kan vinden, reageerde op de foto met ‘Fenders vriendje! Gefeliciteerd!’. Haar moeder besloot daarop een reactie onder haar reactie te plaatsen. “Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…”

Belletje naar Rachel

De reactie van Rachel zorgde voor een stortvloed aan reacties. Veel mensen vonden het namelijk echt niet kunnen dat Rachel op zo’n publiekelijke manier haar dochter aanviel. André, die beter contact heeft met zijn moeder, besloot daarop verhaal te halen bij haar. “Ik belde haar op met de vraag: ‘Wat is dit dan?’” zo vertelt hij. “Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken.”

André: “Ik vind dat heel erg”

Toen André aan zijn moeder vroeg waarom ze dat nu had gezegd, gaf ze hem een mysterieus antwoord. “Ze zei: ‘Dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.’” Dit klinkt natuurlijk niet heel positief voor Roxeanne, maar toch denkt André niet dat het tot een grote oorlog met Roxeanne zal leiden. “Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder.”

Beetje bezorgd om boek

“Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur.” André heeft inmiddels wel weer contact met Roxeanne. “Ik hou van m’n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben. Maar m’n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet. En ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Daar ben ik ook een beetje bezorgd om.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws podcast. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien