Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Nieuwe functie Google Maps zorgt ervoor dat je echt nooit meer verdwaalt

Hartstikke handig zo’n navigatie-app, maar het kan soms nog even puzzelen zijn welke kant je nou precies op moet. Dat is met de nieuwe functie van Google Maps verleden tijd.

Google heeft begin deze maand namelijk een nieuwe functie aan Google Maps toegevoegd. Met ‘Google Maps Live View’ kun je nu met de camera van je telefoon zien welke kant je op moet. Je scant de omgeving en als Google deze omgeving herkent, geeft de app in het scherm de richting aan.

Advertentie

Google Maps

Winkelstraten
Je kunt ‘Live View’ inschakelen door een wandelroute op te zoeken en op ‘Live View’ of ‘Live Weergave’ te klikken. Deze functie is te gebruiken in elke wandelstraat die op Google Street View te zien is. Dat is bij veel winkelstraten het geval, maar niet bij alle. Ook werkt het dus niet op autowegen. Deze functie is beschikbaar op alle iPhones vanaf de 6s en de iPad Pro’s en de iPad 9.7-inch en de iPads die nieuwer zijn dan deze.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: iCulture.nl. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien