Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Gas en licht worden na 1 juli tot 70 euro duurder

Het is weer zover: de gas- en elektriciteitsrekeningen gaan vanaf juli omhoog. Voor sommige mensen is dit tot 70 euro op jaarbasis.

Dat blijkt uit een inventarisatie van online-vergelijker Gaslicht.com.

Advertentie

Prijzen
Bij Nuon moet er gemiddeld 32,31 euro meer betaald worden op jaarbasis. Eneco verhoogt de kosten fors: 63,73 euro extra. Essent en Energiedirect zeggen de prijzen gelijk te houden. Maar klanten van Energieflex zijn het slechtst af. De leverancier gooit zijn tarieven met wel 71,64 euro op jaarbasis omhoog. Bij Engie moet er 36,48 euro extra betaald worden en bij Powerpeers 44,83 euro.

Reden
De stijging is te wijten aan de gestegen inkoopprijzen en het feit dat Nederland meer gas importeert omdat de gaswinning in Groningen wordt teruggedraaid. Wie de energiekosten voor één tot drie jaar vast heeft gezet, hoeft zich geen zorgen te maken.

Qazqa Stormlamp
Qazqa Stormlamp
64,95 49,95
Koop nu

De beste artikelen in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien