Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Op reis met zo'n leuke gekleurde koffer? Híer koop je 'm voor een prikkie

Jouw zomervakantie staat al weken omcirkeld in je agenda, de tickets zijn geboekt en ook de hotelreserveringen zijn de deur uit. Er ontbreekt nog een ding: een mooie koffer waar je al die leuke jurkjes en bikini’s in mee gaat nemen.

Neem je jouw bagage al jaren mee in die saaie stoffige koffer die eigenlijk wel aan vervanging toe is? Koffers kunnen een flinke uitgave zijn en daarom blijven we het vaak maar uitstellen en uitstellen. Aldi speelt daar handig op in door vanaf maandag 6 mei twee heel leuke koffers tijdelijk toe te voegen aan het assortiment.

Advertentie

Budgetvariant
Op social media zijn de koffers in leuke pasteltintjes een grote hit. Normaal komt de prijs van deze bekende koffers wel boven de 100 euro uit. Vind je dat te veel geld voor een koffer? Aldi verkoopt deze week de budgetvariant van de beroemde koffer. Met de fijne prijsjes van €39,99 voor een kleine en €49,99 voor een grote koffer, scheelt dat toch een hoop en houd je weer wat geld over voor wat extra drankjes op het terras.

Twee maten
De koffers van Aldi zijn er in twee maten: een roze koffer met een inhoud van 42 liter en een groen/blauwe koffer met een inhoud van 136 liter. De koffers zijn vanaf 6 mei verkrijgbaar in de winkels. Op de website van de supermarkt vind je meer informatie over de koffers.

 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Aldi.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien