Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Buren worden gek van al dat geklus tijdens de coronapandemie

Veel mensen hebben de laatste maanden meer vrije tijd dan ooit. Wat doe je als je niet uiteten kunt gaan of borrelen? Juist, klussen in huis. Hartstikke leuk natuurlijk, al blijkt uit een peiling van Vereniging Eigen Huis onder ruim 1500 leden dat buren een stuk minder blij zijn met al dat geklus tijdens de coronapandemie.

Uit de enquête blijkt dat een op de vijf stedelingen zich ergert aan het kluslawaai van buren. Op zich ook niet zo gek: veel mensen moeten vanuit huis werken, waardoor ze extra overlast ervaren van al dat geluid.

Advertentie

Meer overlast in steden

Van alle ondervraagden gaf twaalf procent aan dat ze last hebben van hun buurtgenoten die hun huis aan het opknappen zijn. In stedelijke gebieden is die ergernis nog groter. Daar gaf maar liefst twintig procent aan dat ze last hebben van geklus tijdens de coronapandemie.

Meer klussen

Een woordvoerder van VEH vertelt aan Metro dat er normaal gesproken minder wordt geklust na de zomer. “Aannemers zitten propvol. Als je nu zou bellen voor een verbouwing, dan ben je in de meeste gevallen pas volgend jaar aan de beurt.” Ook de verkoop van klusketens is sinds de uitbraak enorm gestegen.

Sorry buren! Zo maak je zelf een romantisch hoofdeinde voor je bed:

In de Libelle Home Made vind je de leukste DIY-projecten: 

Libelle special 6 – Home made
Libelle special 6 – Home made
€ 4,99
BEKIJK

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Metro. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien