Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Schokkend: zó veel geld kost een droger je per jaar

Je hoort het wel vaker: je droger kun je maar beter goed volstoppen. Waarom? Het scheelt je een hoop geld.

Een droger neemt namelijk al gauw 7 procent van je totale stroomverbruik in huis in.

Advertentie

Besparen
En ja, dat kost je zo’n 80 tot 110 euro per jaar aan elektriciteitskosten. Veel mensen die denken dat de droogtrommel vol zit, vullen ‘m eigenlijk maar voor tweederde. De droger is namelijk een stuk groter dan een wasmachine. Onthoud dat dus als je weer eens een wasje erin gooit. En nog een tip om wat centjes te besparen: verschoon altijd je filter. Hoe meer stof er in je filter zit hoe hoger het energieverbruik namelijk is.

Goedkopere wasjes
En er zijn nog andere manieren om wat geld over te houden. Als je namelijk altijd op 30 graden wast, dan scheelt je dat 30 euro per jaar.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Consumentenbond. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien